Blij!

Wat doe je als je een heel jaar niks gepost hebt vanwege drukte en een iets te zwaar gemoed? Het vrolijkste liedje delen dat ik ooit geschreven heb! Samen met een meisje van 6 jaar en in een versie met mijn eigen stem. Want het is kerstvakantie! Alle reden om BLIJ te zijn!

Idee: Yara Hagbi (destijds 6 jaar)
Tekst/muziek/uitvoering: Judith Sijp

Blij
Ik ben vandaag
Toch zo ontzettend blij
Ik steek er iedereen mee aan
Ze lachen allemaal samen met mij
Dat gaat echt helemaal spontaan
Het is besmettelijk die vrolijkheid van mij
Nu wordt de hele wereld blij!

Ik ben vandaag
Toch zo ontzettend blij
De grapjes vliegen uit mijn mond
Iedereen ligt dubbel, ze komen niet meer bij
Heel goed want lachen is gezond!
Het is besmettelijk die vrolijkheid van mij
Nu wordt de hele wereld blij!

Facebooktwittermail